Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

MoederdagYess!!! We mogen mama weer verwennen

De tweede zondag in mei komt er weer aan. En dat betekent moederdag! We mogen mama weer verwennen en daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij. Geef dit jaar sokken cadeau. Er is vast een paar die bij jouw moeder past. Is je moeder een snoepkont? Dan vallen candy sokken vast in de smaak. Gaat jouw moeder graag wandelen met de hond? Wat dacht je van funny dog sokken? Of tover een lag op het gezicht van je moeder... met sunny smile sokken. Of misschien wil je moeder niet te bont? In dat geval hebben we ook een aantal effen sokken. Verpak deze in een leuk doosje, en je cadeau kan niet meer stuk.


De mooiste geschenkdozen

In plaats van sokken kun je ook kiezen voor kant en klare geschenkdozen. Ook hierin is veel keuze dit jaar. Een leuk cadeau, vooral omdat de dozen zelf heel mooi zijn. Zeer geschikt om op je kast te zetten en daarin je sokken te bewaren. Naast boxen van Happy Socks hebben wij ook prachtige giftboxen van Alfredo Gonzales.


Producten 1-16 van 140

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Happy Socks Toucan sokken blauw
  € 9,90
 2. Happy Socks Toucan sokken roze
  € 9,90
 3. Happy Socks Stripe Reef sokken
  € 9,90
 4. Happy Socks Soda sokken
  € 9,90
 5. Happy Socks Sunny Smile sokken blauw
  € 9,90
 6. Happy Socks Pride Sunrise sokken
  € 9,90
 7. Happy Socks Popcorn sokken
  € 9,90
 8. Happy Socks Pizza sokken blauw
  € 9,90
 9. Happy Socks Leopard sokken blauw
  € 9,90
 10. Happy Socks Monkey sokken marineblauw
  € 9,90
 11. Happy Socks Monkey sokken lichtblauw
  € 9,90
 12. Happy Socks Hypnosis sokken
  € 9,90
 13. Happy Socks Half Stripe sokken blauw
  € 9,90
 14. Happy Socks Hamburger sokken turquoise
  € 9,90
 15. Happy Socks Flamingo sokken blauw
  € 9,90
 16. Happy Socks Flamingo sokken roze
  € 9,90

Producten 1-16 van 140

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Brievenbuscadeau

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je dit jaar, in deze ingewikkelde tijd even niet bij je moeder op bezoek kunt. Dat is het misschien wel een goed idee om sokken cadeau te geven. Deze passen immers in een door die door de brievenbus kan. Goed idee lijkt ons zo. Geef een brievenbuscadeau.


Contactloze bezorging

Tot 8 paar sokken passen in een brievenbuspakje. Deze wordt volledig contactloos verstuurd en afgeleverd bij jouw, of rechtstreeks bij jouw moeder op de deurmat. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Kies je voor een giftbox? dan gaat dit helaas niet lukken. De dozen worden als pakketje geleverd. De postbode zorgt er dan zelf voor dat het pakketje contactloos wordt afgegeven. Bestel voor 15:00u, dan verzenden wij nog dezelfde dag. Bestellingen boven € 35,= verzenden wij gratis.