Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

XPOOOS Sokken



Over XPOOOS

XPOOOS heeft de sok verheven tot een ware kunstvorm, The Art of Socks. Karakteristieke collecties, onderscheidende ontwerpen en eigenzinnige combinaties, maar ook ingetogen en subtiel, gemaakt met materialen van hoogwaardige kwaliteit. XPOOOS straalt een gevoel van opwinding, enthousiasme en betrokkenheid uit. De drie O's in XPOOOS staan voor: Original, authentiek en avant-garde, individueel en inzichtelijk. Outstanding, foutloos en perfect, vlekkeloos en onberispelijk. Out of this world, Verfijnd en opvallend, onverschrokken en inspirerend.
Gek en eigenzinnig. Maar altijd stijlvol...


Geef jezelf bloot

XPOOOS ontwerpt en creëert stijlvolle en eigentijdse sokken. Ze zijn expressief en onderscheidend. En dat zegt iets over de mensen die de sokken van XPOOOS dragen. Eén ieder met een open mind durft te mixen en te matchen, te experimenteren en te ontdekken. Kortom… De XPOOOS sok is uitermate geschikt voor mensen die zich bloot durven te geven!


14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Socks XPOOOS scooter
  € 12,90
 2. Footies XPOOOS bike invisible
  € 7,90
 3. XPOOOS - Yellow Cabdriver
  € 12,90
 4. XPOOOS - Boombox
  € 12,90
 5. XPOOOS - Chameleons
  € 12,90
 6. XPOOOS - Palm Springs
  € 12,90
 7. XPOOOS - Surf Boy
  € 12,90

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Waarom Naadloze sokken?

Voor extra comfort en pasvorm neem je de sokken van XPOOOS. Hun geweldige collectie is naadloos, heeft versteviging bij tenen en hakken en een soepele bovenrand. Zo heb je geen last van lastige randen, blijven de sokken goed op zijn plek zitten en gaan niet schuiven en knellen niet!
Dus ga je voor sokken zonder naden? Ga dan voor XPOOOS sokken


Hoe was ik mijn XPOOOS sokken?

De comfortabele sokken van XPOOOS hebben een samenstelling van polyester, katoen, elastane en polyamide.
Was de sokken binnenstebuiten om max 30°. Droog ze niet niet droogtrommel, niet strijken, niet chemisch reinigen en niet bleken.


Naadloze sokken online kopen

Natuurlijk bestel je ook je sokken zonder naden gemakkelijk en snel online. Bestellingen die voor 15:00u geplaatst worden versturen we nog dezelfde dag. Bestel meerdere sokken tegelijk, want bij een bedrag van € 35,= en hoger versturen wij jouw bestelling gratis! 6 tot 8 paar sokken passen in een brievenbuspakje. Deze passen door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Zo kun je snel van je nieuwe sokken gebruik maken.