Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Leuke kerst kado'sVind hier de beste ideeën voor een kerst cadeau

We hebben je alvast geholpen. Alle kerstcadeaus op een rij. Zo maken we het gemakkelijk en overzichtelijk voor je. Je kunt verschillende kanten op. Voor ieder persoon, voor iedere sfeer, voor iedere stijl is een passende sok te vinden. En het hoeft ook helemaal niet persé een kerst-kerstcadeau te zijn… al met een smiley flower naar de zomer verlangen mag ook. Alle sokken behoren tot de mogelijkheden om te cadeau te geven. Stel je voor hoe leuk dat staat onder de kerstboom, in de kerst sok aan de haard of tijdens de “cadeauronde” tijdens het kerstdiner. Daarmee ga je beslist zorgen voor blijdschap. Kun je hier nog niet vinden wat je zoekt? Nog veel meer ideeën voor een passend cadeau? Kijk dan ook bij cadeaus of bij op de pagina sokken, waar alle sokken in één overzicht staan. Het kan ook zomaar zijn dat de sokken die je zoekt in de aanbieding zijn. Neem dus ook een kijkje bij aanbieding.


Shop ze! en veel plezier met geven.


Geen producten gevonden voor deze selectie.


Happy Holidays. Unieke cadeaus van Happy Socks

Wat is er nu leuker om iemand verwennen met heerlijke zachte sokken, en dan zijn het ook nog eens leuke sokken. Kies voor een prachtig sokken cadeau in een luxe gift box. Voor iedere persoonlijkheid een een prachtig cadeau te vinden. Ook een setje losse sokken zullen absoluut in de smaak vallen. Zoals je al van de naam mag verwachten, zijn de sokken van Happy Socks erop gericht blijheid en kleur te verspreiden over de hele wereld. De sokken zijn een explosie van kleur in combinatie met in het oog springende prints, gecombineerd met materialen van hoge kwaliteit en vakmanschap. Meerdere keren per jaar zijn er weer nieuwe unieke stijlen. Het perfecte cadeau voor kerst. De designs van Happy Socks zijn geschikt voor zowel dames als heren, in de maten 36-40 en 41-46.


De cadeaus van Alfredo Gonzales

Een origineel cadeau met een mooi verhaal.... Honderd Pesos en een ezel waren genoeg om Zacatecas (Mexico) te verlaten. Alfredo Gonzeles wist niet waar hij heen ging, maar eenmaal in New York wist hij dat hij er was. Hij ruilde zijn sombrero voor een honkbalpet en zijn ezel voor een skateboard. Hij had geen geld voor nieuwe sokken, maar wel de juiste ideeën. Het “customizen van sokken”. Dit deed hij met knopen die hij vond. Dit alles maakte de rokende en drinkende Alfredo een legende. Laat de legende voortleven en laat de Alfredo sokken jou ook positief beïnvloeden.


Combed cotton, oftewel gekamd katoen

Het hoofdbestanddeel van onze is gekamd katoen. Maar waarom katoen kammen? Nou, door het kammen van katoen worden de korte vezels eruit gekamd. Dit maakt het garen sterker en zachter. De sokken zijn daardoor zacht en comfortabel. Het katoen is gladder en pilt minder snel. De levensduur van de sokken hangt af van hoe je ermee omgaat.


Hoe was ik mijn katoenen sokken?

Heb jij net je nieuwe sokken ontvangen? Sta dan even stil bij hoe je ze het beste kunt wassen. Het hoofdbestanddeel van onze sokken bestaat uit hoge kwaliteit gekamd katoen. Op het label van de sokken staat van welke materialen de sokken zijn gemaakt en hoe je ze het beste kunt wassen. Natuurlijk verdwijnt dit etiket, nadat je deze voorzichtig hebt verwijderd, direct in de vuilnisbak zodra je de sokken in gebruik neemt.
Dus hierbij wat tips, hoe je het beste je sokken kunt verzorgen:

  • Was de sokken binnenstebuiten

  • Max. temperatuur voor katoenen sokken is 40° (was wol op max 30°)

  • Voor een langere levensduur, liever niet in de wasdroger, bleken en niet strijken.

  • Houd er bij het kopen van je sokken rekening mee dat de sokken na veelvuldig wassen wat krimpen. Koop je sokken niet te klein.