Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Sokken in de zomer...

Sokken in de zomer...

Het eerste wat je denk tijdens dagen met warme temperaturen: geen sokken vandaag, te warm. Nee, juist wel doen! Denk je in… hoge temperaturen, wapperende jurken en rokken, blote benen in de korte broek. Wat je ook draagt deze zomer… de sneaker maakt je outfit af. Zo ook het zomerlaarsje. Sokken zitten dan echt superlekker. Ga voor die leuke outfit met ook nog eens veel comfort. Alleen bij teenslippers, dan mag je de sokken weglaten…


Voorkom zweetvoeten

Wil je niet glijden in je schoenen? Voorkom dan dat je voeten gaan zweten. Sokken zijn dan niet weg te denken. Zorg dat je je voeten droog blijven. Ga voor de betere katoenen sokken. Deze ventileren goed en zijn lekker koel. Ook je schoenen zelf kunnen helpen. Leren schoenen werken beter dan bijv. kunstleer. Sandalen of open schoenen helpen ook. En ook daarin mag de sok gezien worden.


Sneakersokken

De sneakersokken kun je niet meer wegdenken. Vooral niet in de zomer. Dat komt omdat ze zeer luchtig zijn. Door het heerlijke dunne katoen blijven je voeten koel en zorgen er ondertussen voor dat je voeten niet gaan zweten en je daardoor blaren krijgt. De sokken zijn laag bij de enkel maar hoog genoeg om nog iets van de sokken te zien. Want ook de sneakersokken kun je krijgen in de meest vrolijke kleuren met de meest vrolijke printen. De sneaker is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En het mag altijd en overal. Of je nu op chique bent of een rok of jurk draagt? Voor iedere outfit is een gepaste sneaker. Hiermee kun je dus rekening houden met je sokken. Want er prachtig uitzien is één ding… tegenwoordig mag het ook lekker zitten! Je kunt natuurlijk gaan voor “gewoon” witte of zwarte sneakersokken. Maar wat is daar nou leuk aan. De sneakersokken van Happy Socks zijn zoals altijd leuke en vrolijke sokken met veel kleur en leuke patronen. XPOOOS heeft ook sneakersokken. Naadloos en met gave fotoprint.
Footies

Ook ideaal voor de zomermaanden zijn footies. Oftewel, de voetjes. Zoveel mogelijk bloot, maar toch het comfort van heerlijk zittende sokken, maar hoef je ze niet zo nodig te zien? Ga dan voor footies. Footjes zijn voetjes die je tenen tot je hielen bedekken. Ze zakken niet af door het subtiele siliconen randje aan de binnenkant van de hiel. Ook hier kun je weer kiezen voor de meest geweldig kleuren en printen. Liever geen bonte printen? Kijk dan naar The Pencil Collection van Alfredo Gonzales. Effen sokken in mooie kleuren, ideaal voor de zomer. Xpooos heeft footies met een toffe fotoprint erop.
Sokken die gezien mogen worden

Helemaal leuk om aan te trekken zijn de sokken met een normale lengte, zoals we die vooral kennen. Ze mogen ook gezien worden. Sommige sokken zijn echte kunstenaarssokken. Zonde om te verstoppen. Je kiest ze immers uit omdat ze zo leuk zijn. Dus mijn motto: Rol op die broek en laat die sokken zien!
Hier alvast een voorproefje. Veel shop plezier!