Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

We hebben nieuwe voorraden binnen

We hebben nieuwe voorraden binnen

De vrolijke printen van Happy Socks

Zeg je Happy Socks, dan denk je direct aan de vele leuke gekleurde sokken met de vrolijke prints. Ook deze zomer is er weer een fantastische collectie uitgerold waarmee de zonnestralen hun geluk niet op kunnen! We hebben weer nieuwe voorraden binnen van Happy Socks uit de nieuwe collectie Summer/spring '20. Er is weer veel keus in de maten 36-40 en 41-46.
Ga deze zomer voor streep, of zo'n toffe dierenprint. Vrolijk je zomer op met onze zomerse sokken. Om altijd Happy van te worden. Aan de jarigen is ook gedacht! Geef het cadeau. We hebben speciale verjaardagssokken. Ga je voor liefde? Dan ga je voor hartjes. Liever geen bonte kleuren, ga dan voor zwart/wit. Hieronder vindt je een greep uit de collectie. Keuze genoeg! Dus rol die pijpen op en laat zien die sokken!Ga voor streep deze zomer!

Hoe verschillend kan een streep zijn. Nou, heel verschillend. Strepen en strepen, strepen en stippen, rock'n roll strepen en halve strepen. Je verzint het, en het is er....Sokken met dieren printen

Ook deze zomer zijn er weer knotsgekke printen. Zo kun je weer genieten van de vele leuke dieren sokken, zoals Cats & Dogs, Tropical Snake, en Tiger Chain. We zetten wat voorbeelden voor je op een rij.


 1. Happy Socks Leopard multicolor
  Happy Socks Leopard multicolor
  € 9,90
 2. Happy Socks Milkshake Cow wit
  Happy Socks Milkshake Cow wit
  € 9,90
 3. Happy Socks Milkshake Cow blauw
  Happy Socks Milkshake Cow blauw
  € 9,90
 4. Happy Socks Leopard zwart/wit/multi
  Happy Socks Leopard zwart/wit/multi
  € 9,90

Zomerse printen

Wat je zeker nodig hebt deze zomer zijn de zomerse sunny smile sokken. Zij laten de zon weer schijnen in welke mood je ook bent. En natuurlijk word je weer helemaal blij van de Happy sokken.


 1. Happy Socks Hand Flower
  Happy Socks Hand Flower
  € 9,90
 2. Heroes on Socks Charley Green
  Heroes on Socks Charley Green
  € 9,90
 3. Heroes on Socks Imhoteb White
  Heroes on Socks Imhoteb White
  € 9,90
 4. Heroes on Socks Rainbow Sunrise
  Heroes on Socks Rainbow Sunrise
  € 9,90

Natuurlijk word je blij van hartjes

Hangt de liefde in de lucht? Dan heb je zeker de shooting heart sokken nodig. Je hebt keuze uit blauw of wit. Of liever roze? Kies dan voor de sweet hearts.


 1. Happy Socks Heart blauw/rood
  Happy Socks Heart blauw/rood
  € 9,90
 2. Happy Socks Heart zwart/multi
  Happy Socks Heart zwart/multi
  € 9,90