Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Moederdag. We helpen je met het juiste cadeau

Moederdag. We helpen je met het juiste cadeau

 

Van ons mogen de mama’s altijd verwend worden met leuks en lekkers. Maar elke 2e zondag van mei is een speciaal gekozen dag… moederdag. En daar maken wij gebruik van. Want dat verdient moeder. Een dag speciaal voor haar. Laat je moeder stralen. Een ontbijt mag daarbij niet ontbreken, en daar hoort een goed cadeau bij.

Hopelijk kan jij in deze tijd bij jouw moeder zijn.

 

Een passend cadeau voor moeder

Wij helpen je graag met het vinden van een leuke en passend cadeau. Voor elke mama hebben wij sokken in een passende kleur, een passend thema en nog veel meer. Je kan met moederdag alle kanten op, maar het is best leuk om eens met iets anders aan te komen dan met een bosje bloemen. We hebben hier alvast wat cadeautips op een rijtje gezet waarmee je de blits kan maken. En niet alles hoef je te kopen natuurlijk. Je kunt een cadeautje natuurlijk ook een persoonlijk tintje geven door er iets bij te maken. Op dit manier wordt moederdag echt een feestje voor zowel jou als gever als voor jouw moeder.

 

Een mandje met verrassingen

Naast de mooie gekleurde sokken op deze website kun je natuurlijk ook het cadeau aankleden met een verrassingsmand. Een van de leukere moederdag cadeau tips vind ik zelf, je doet er dan natuurlijk iets extra’s mee. Niet zomaar ‘baff’ hier een cadeautje die je erin kan doen: maar stel het geheel met zorg samen. Zo kun je haar verrassingsmand naast hippe sokken ook voorzien van bijvoorbeeld haar favoriete tijdschrift, een lekkere geurkaas, wat oud hollands snoep, een bijzondere thee of iets lekkers voor in bad of de douche.

 

Een fotocollage

Hoe leuk is het om je moeder te verwennen met een leuke warme gekleurde sokken in plaats van de oude grijze. Het devies van onze regering is immers “blijf binnen”, nou hoe fijn is het dan om je moeder te verwennen met onze grote collectie gekleurde sokken. Ze kan dan tijdens het bingewatchen van haar favoriete serie in ieder geval toch nog even aan jou denken en om dat te versterken is het misschien een goed idee om een mooie fotocollage te maken van jou, jouw kinderen, de vakanties en alle andere leuke momenten die je met je moeder hebt meegemaakt. Tevens een goed moment om een keer door de digitale collectie te lopen. Want tsja, het projectje moet natuurlijk wel te overzien zijn. ;-)

 

Een persoonlijke bundel

De laatste tip is voor iedereen die graag van papier en schrijven houdt: ‘Een voor mama boekje over onze belevingen’. Dit is natuurlijk een van de leukste dingen om te doen en te geven. Om het leuk te maken moet je het natuurlijk voorzien van anekdotes en persoonlijke dingen die jou en je moeder zijn bijgebleven. Dit cadeau is niet alleen leuk om bij moederdag te geven, maar je kunt het ook na moederdag natuurlijk samen aanvullen. Dit maakt het nog leuker. Je moeder heeft vanwege het leeftijdsverschil waarschijnlijk een heel ander beeld bij een bepaalde situatie. Daarnaast is het extra leuk om het nog een keer na te lezen als de dagen wat kouder worden, ff wat anders dan normaal. Vind je een boekje te weinig voor je moeder, doe er dan wat leuke Alfredo Sokken bij. Die zijn altijd bruikbaar en zo combineer je het leuke met het nuttige.

 

Veel plezier en veel gezondheid, voor jouw en je moeder.


Bekijk de moederdagpagina


Enkele voorbeelden
 1. Happy Socks Banana sokken donkerblauw
  Happy Socks Banana sokken donkerblauw
  € 9,90
 2. Happy Socks Banana sokken blauw
  Happy Socks Banana sokken blauw
  € 9,90
 3. Happy Socks Big Dot sokken wit
  Happy Socks Big Dot sokken wit
  € 9,90
 4. Happy Socks Big Dot sokken turquoise
  Happy Socks Big Dot sokken turquoise
  € 9,90
 5. Happy Socks Big Leaf sokken
  Happy Socks Big Leaf sokken
  € 9,90
 6. Happy Socks Confetti Palm sokken turquoise
  Happy Socks Confetti Palm sokken turquoise
  € 9,90
 7. Happy Socks Donut sokken
  Happy Socks Donut sokken
  € 9,90
 8. Happy Socks Sunny Side Up sokken oranje
  Happy Socks Sunny Side Up sokken oranje
  € 9,90
 9. Happy Socks Funny Cat sokken
  Happy Socks Funny Cat sokken
  € 9,90