Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Op zoek naar leuke kerst cadeaus voor hem of haar? Ga voor gekleurde sokken!

Op zoek naar leuke kerst cadeaus voor hem of haar? Ga voor gekleurde sokken!

Dit jaar is de kerst toch een beetje een zorgenkindje. Het gaat een hele andere kerst worden dan andere jaren. Zóóó jammer, want het is zo’n gezellig en warm feest. Dus juist nu, omdat we niet met z’n allen bij elkaar kunnen komen, is het belangrijk om de mensen die je lief hebt te verwennen. Een cadeautje op afstand misschien. Een brievenbuscadeau? Zeker leuk. En laat nu sokken prima door de brievenbus passen! En wil je iets groter uitpakken? Dan is het een leuk idee om het pakje met een lief briefje voor de deur te zetten…


Sokken met print

Sokken een saai cadeau? Dat is allang niet meer zo. Vroeger was het geven van sokken niet zo leuk. En het krijgen al helemaal niet. Maar toen hadden we ook de keuze uit zwart, groen of blauw. Vandaag de dag zijn de sokken heel anders. Ze bestaan tegenwoordig uit veel kleur, rijke patronen en hele toffe prints. Je mag zo ook overal bij dragen, combineren met een pak, zichtbaar met een opgerolde broek, lekker stoer onder je rok en gewoon lekker comfortabel in de hoge laars. Ik noem maar wat.
Persoonlijk cadeau

Door de hoeveelheid aan keuze kun je sokken kiezen die horen bij de persoonlijkheid van degene aan wie je het cadeau geeft. Heeft hij of zij een eigen stijl? Of dol op dieren? Gaan we voor een bescheiden print of kan het bont genoeg? Waar houdt hij of zij van? Muziek? Jazz misschien? Of misschien heeft ze altijd koude voeten. Dan zijn lekkere dikke wintersokken weer een heel goed idee. Ik denk maar even hardop… uhm… bloemen. Hawaii, ja leuk met palmboompjes. Of de ontvangen is een snoepkont, een pizzalover. Kortom, er is werkelijk voor ieder persoon een sok te vinden. Hoe leuk is dat.
De èchte kerstsokken

Maar het is helemaal next level als je met de kerst ook echt kerstsokken onder je kleding toont. Bekijk de foto’s voor de nodige inspiratie. We hebben onze kerst collectie weer aangevuld met toffe kerstsokken. Heb jij ooit jezelf, je partner, vrienden of andere bekende verblijdt met een setje kerstsokken van colorfulsocks.nl of ben jij de gelukkige die een Giftpack cadeau heeft gekregen? Wacht dan niet langer en vervang ze voor nieuwe aanwinst. Om je trotse nieuwe bezit te tonen aan de buitenwereld hebben we wat tips voor je waarmee je goed voor de dag komt.


Tip van de redactie

Rol je broek eens op. In het verleden is het gedaan om te voorkomen dat je schone kleren vies werden. Maar tegenwoordig is het eigenlijk standaard de manier voor het dragen van je spijker-, tweed-, of flanellen broek. Deze zijn zeer geschikt voor het oprollen van je broekspijpen. De ideale manier om je nieuwe patta’s, sneakers of brogues te laten opvallen. Dikke TIP! Doe dit dan wel met de gekleurde sokken van colorfulsocks.nl.
shop de kerstcollectie