Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Betalen


Mollie en de nieuwe privacywetgeving

Voor het veilig betalen van al je aankopen maken wij gebruik van Mollie Payments. Zowel Mollie als colorfulsocks.nl zijn beide verwerkingsverantwoordelijke in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en kunnen gegevens met elkaar delen in die context en ter uitvoering van de overeenkomst. Dit standpunt heeft Mollie ook opgenomen onder punt 9 van hun Privacyverklaring. Wil je weten hoe Mollie omgaat met persoonsgegevens dan verwijzen wij naar naar de privacyverklaring van Mollie.


Veilig betalen

colorfulsocks.nl maakt gebruik van een SSL-certificaat, zodat je op een veilige manier kunt inloggen, registreren en betalen. SSL-certificaten is de standaard voor een beveiligingsprotocol waarmee persoonlijke gegevens of creditcard gegevens veilig via het internet verstuurd kunnen worden en de privacy gegarandeerd blijft. Dit kan omdat de persoonlijke gegevens gecodeerd naar de server van onze website worden gestuurd. Standaard beginnen webpagina's waarvoor een SSL-verbinding moet worden gemaakt met https: in plaats van http: Bij colorfulsocks.nl kun je tijdens het invullen van je gegevens, de verzendwijze, de betaalwijze en het bevestigen van de order, de betalingsvooruitgang zien. Op deze manier kun je de vorige stappen nog inzien en/of wijzigen. Zo hou je tijdens het bestelproces altijd overzicht. Bij colorfulsocks.nl kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • SofortBanking
  • Bancontact
  • OverBoeking (vooraf)
  • VVV Cadeaukaart
  • Klarna: Achteraf betalen


iDEAL

Reken af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank (die beveiligd wordt door jouw eigen bank). Om gebruik te kunnen maken van iDeal bankier je bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodosbank, Van Lanschot Bankiers en Knap. Het grote voordeel van iDeal-betalingen is dat ze direct bij ons zichtbaar zijn waardoor wij in staat zijn om de bestelling snel te verwerken.


Creditcard

Wij accepteren alle gangbare creditcards. De transactie wordt veilig verwerkt. De gegevens worden gecodeerd verzonden dankzij onze beveiligde SSL-systemen. Kies bij betaling voor Creditcard en je wordt naar de betaalomgeving gestuurd. Hier kies je de gewenste creditcard en je vult de gegevens in die gevraagd worden. Deze gegevens worden gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard. De gegevens worden vervolgens naar de creditcard maatschappij gestuurd. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover een bericht. In veel gevallen ontvang je eens per maand een rekening van de creditcard maatschappij met daarop alle aankopen. Deze worden dan eveneens door de creditcard maatschappij eens per maand geïncasseerd.


SofortBanking

SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: je hoeft niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteer je als betaalmethode SOFORT Banking. Je wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat je slechts de bank hoeft te selecteren en de vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens wordt de overschrijving met een bevestigingscode vrijgegeven. De gegevens worden gecodeerd aan de rekening voor Internetbankieren overgedragen. Wij ontvangen een bevestiging in real-time dat de overschrijving bij Internetbankieren in opdracht is gegeven en wij kunnen de bestelling direct verwerken.


Bancontact

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact kan vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afgerekend worden. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.


OverBoeking (vooraf)

Je kunt aangeven dat je het verschuldigde bedrag per bank/giro wilt overboeken. De verwerking hiervan hebben wij uitbesteed aan Sisow B.V. Direct na afronding van de bestelling ontvang je van Sisow een e-mail met daarin informatie hoe u de betaling uitgevoerd kan worden. De betalingstermijn is 14 dagen. Binnen deze termijn moet de betaling voldaan zijn. Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling verzenden. Hebben na 14 dagen nog geen betaling mogen ontvangen dan wordt de bestelling geannuleerd.


VVV Cadeaukaart

Cadeaukaart gekregen? Je kunt bij ons tot maximaal € 50,= met je VVV Cadeaukaart online shoppen! Tijdens het afrekenproces van je gekozen artikelen kies je bij betaalwijze voor “VVV Cadeaukaart”. Na afwikkeling van de volgende stappen kies je voor “Bestelling Betalen”. Je wordt doorgestuurd naar Sisow “VVV Cadeaukaart betalen”. Hier vul je kaartnummer en veiligheidscode in. Is je saldo op de kaart niet toereikend of is je aankoopbedrag meer dan € 50,=? Dan wordt het restant betaald met een andere betaalmethode, bijv. iDeal. Daarbij kies je de juiste bank en wordt doorgestuurd naar je eigen bankomgeving. Heb je nog een restsaldo over? Dan blijft deze beschikbaar voor andere aankopen gedurende de geldigheid van de cadeaukaart.


Klarna: Achteraf betalen

Pas betalen na ontvangst van het product? Dat kan! Klarna: Achteraf betalen maakt uitgestelde betalen mogelijk zonder extra kosten of rente. Je kunt kiezen om binnen 14 dagen te betalen nadat de producten zijn verzonden. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je zelf met Klarna. Klarna: Achteraf betalen is beschikbaar voor klanten uit Nederland en Duitsland.